טלפון להזמנות 052-4747564
סודות מן המטבח

סודות מן המטבח

 

חיתוכיות/ ריבועיות שוקולד לבן עם ריבה ונטיפי שוקולד                                                

 

לחמם את התנור 170 מעלות תבנית מלבנית/מרובעת משומנת בחמאה

 

חומרים:

 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

2 ביצים

4 כוסות קמח לעוגות

1 שקית אבקת אפייה

2 שקיות סוכר וניל

1/2 כפית מלח 100 גר' אגוזי לוז או פקאן קצוצים גס

1 צנצנת של קונפיטורה: דובדבנים, תותים לפי בחירה (350 גרם בסה"כ)

1 כוס סוכר

100 גר שוקולד לבן מומס עם 2 כפות שמנת מתוקה

50גר נטיפי שוקולד חלב

 

אופן ההכנה:

-  במיקסר מערבבים חמאה מקציפים 2 דקות מוסיפים סוכר, סוכר וניל ובהדרגה את הביצים.

- ממיסים על אמבט מרי (קערה מעל סיר אדים) את השוקולד חלב עם השמנת המתוקה.

- מוסיפים למיקסר את הקמח ומערבבים בלחיצות של פולסים לאחר שהתערובת חלקה מוסיפים את השוקולד.

- מחלקים את הבצק ל2/3 ו1/3 את השני שלישי משטחים בידיים על התבנית ומיישרים את השליש הנותר עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים למקפיא ל-5 דקות.

מורחים את הריבה ומעל מפזרים אגוזים.

-         מכניסים לתנור 10 ד' מוציאים מגרדים את הבצק הנותר  על ידי פומפייה גסה מפזרים מעל את נטיפי השוקולד.

-         מכניסים לתנור לעוד 15 ד' בערך מנמיכים את התנור בשלב זה ל 120 מעלות ומציצים כל 7 דקות שלא יחרך הבצק שמעל.

-         -מוציאים מהתנור פורסים ישר לריבועים מקררים ומאחסנים בקופסה עם מכסה הרמטי.

-         - העוגיות נשארות בקופסה כשבועיים... אם לא טורפים אותם בתאבון ובהצלחה

-         -לכל שאלה הבהרה ניתן להתקשר אילי ואשמח לעזור 052-474-7546

כל הזכויות שמורות לספא הילה ירוקה © All copyrights reserved to Spa Hila Yeruka

ט.ל.ח. מדיניות הספא רשאית להוריד לשנות כל מחיר כל מבצע כל חבילה וטיפול בכל עת.






מדיניות הספא